Terug naar overzicht

Heb jij een idee voor een slim OV? Upload jouw idee vóór 3 april a.s. naar onze website. En wie weet win jij de prestigieuze CIPTEC Publieksprijs of zelfs de hoofdprijs van €5.000!

Het Openbaar Vervoer (OV) brengt ons waar we willen zijn. Maar dat kan natuurlijk altijd beter! Heb jij een slim, innovatief en een origineel idee voor het OV? Doe mee met Slim OV-idee en deel hier jouw idee.

Deel je jouw idee vóór 8 mei 2017 met ons, dan maak je in de Slim OV-idee Challenge kans op de jaarlijkse Slim OV-idee Vakjuryprijs van € 5.000,-. Komt jouw idee door de voorselectie dan ben je meteen lid van de Slim OV-idee Community. Op dit unieke online platform kan je samen met professionele business coaches het idee verder aanscherpen en van jouw idee een ijzersterk concept maken. Wie weet nodigt één van onze OV-partners jou uit om het idee ook daadwerkelijk te realiseren. Hoe mooi is dat! Meer over de Slim OV-idee Challenge en Community lees je hier.

Maar dat is nog niet alles! Alle OV-ideeën die wij dit jaar ontvangen vóór 3 april 2017 maken ook kans op de prestigieuze CIPTEC Publieksprijs! Meer over de Publieksprijs lees je hier.

Alle reden dus om jouw idee voor een slimmer OV vandaag nog in te zenden!

Show navigation